Om Åse Helene

Jeg er en spirituell healer og transformer. En intuitiv og spirituell coach.

Jeg ønsker å hjelpe de som vil bearbeide, heale emosjonelle, psykiske problemer eller lidelser, eller ønsker mer indre ro, balanse, og mer flyt i energiene og overskudd i hverdagen.
Åse Helene Lien healer
Åse Helene Lien
Godkjent og medlem av Det Norske Healerforbundet
Healer Åse Helene Lien

Jeg er en intuitiv og klarsynt healer som jobber med healing/veiledning på fulltid. Selv kaller jeg meg en transformator. Jeg tilbyr jordnære og praktiske teknikker som bidrar til økt bevissthet, intuisjon, livskraft og klarhet, for å heale, vokse og leve ut sitt potensiale på en trygg og god måte. Mitt høyeste ønske og intensjon, er å hjelpe deg til å komme “hjem i deg selv”, uansett hvilken vei du har gått og hva du har opplevd. Ved å elske, erkjenne og respektere deg selv, og leve ut fra ditt hjerte og din sjel.

Jeg har sterk intuisjon og kommunikasjon med høyere energier, og hjelper deg med å løse opp i fysiske og psykiske plager. Energiene jeg overfører og transformerer, hjelper deg til å komme nærmere deg selv og ditt høyeste selv. Jeg overbringer deg mer indre ro og evnen til lettere å flyte med i livsprossessen.

Jeg jobber med både dyr, mennesker og steder.

At det er “mye mellom himmel og jord”, har jeg aldri tvilt på. Jeg har bestandig hatt sterk intuisjon, og vært sensitiv for stemninger og følelser. Og som barn kjente jeg ofte “nærvær” og energier, men livet dro på, og man flyter med…

Ved godt passert 30, begynte ting å skje i raskt tempo, jeg kunne blant annet kjenne hvordan mennesker og dyr hadde det – på meg selv. Jeg oppdaget at jeg hadde sterke healende evner, var klarsynt, klarhørt, klarfølt og kommuniserte med andre energier.

 

Av natur er jeg en skeptiker og en jordnær person, så det har vært en spennende og lærerik prosess, som mange ganger har utfordret mine “sannheter” – og “er det virkelig mulig”?! For gjennom oppvekst, skolegang og livet, hadde jeg som de aller fleste, blitt kjent med den svart/hvite-verden, der alt må ha sin forklaring… I denne prosessen var særlig dyrene mine de viktigste læremesterne. Nå måtte jeg lære å akseptere og ha tillit, og godta at alt ikke kan fattes i hodet. 

 

“Det er MER mellom himmel og jord – enn noe annet sted!”

 

Jeg bruker flere energiteknikker når jeg jobber, ut fra energiene og intuisjonen, og det skjer det som skal skje – fysisk, psykisk og åndelig.  Mine evner er medfødt, jeg er en formidler og et bindeledd for at healing skal kunne skje.

 

I dag har jeg erfart og opplevd for mye til å tvile på om healing faktisk skjer.

 

Jeg har lang og variert fartstid med å jobbe med mennesker. I flere år var jeg innen reiselivet, blant annet ti år i luften hos Braathens og SAS som cabin crew. Før jeg skiftet helt beite og startet “Inn på tunet” her hjemme hos oss. Der brukte jeg hesten som terapeut for barn og ungdom, og jeg har flere kurs og utdannelser innen denne retningen. Jeg har selv tre barn, og vi har vært så heldige å fått vært fosterforeldre til to. 

Alt det man selv har erfart på sin reise er god balast og gir god forståelse for andre i sine livssituasjoner. Jeg er meget ydmyk og takknemlig for kraften og evnene jeg har til å kunne være til hjelp og støtte for andre.

Jeg tar i mot klienter på Ringebu, Otta, Lillehammer, Drammen og Tønsberg.

Kurs og seminarer legges ut på Facebook-siden min, eller ta kontakt om du er interessert.

Healing

Målet er å bidra til

Bedre selvinnsikt
Mindre fysiske plager og smerter
Mer positive og konstruktive tanker
Indre ro
Være i harmoni og balanse
Være en sjef i eget liv
Være lojal og sann mot den viktigste personen i livet ditt: DEG SELV